Monitoimitalon kulunvalvonta uusitaan

1.8.2024 liikunta

Monitoimitalon kulunvalvontajärjestelmä on vanhentunut ja vaatii uudistamista. Ovissa olevia korttilukijalaitteita ei saa enää uusia eikä niihin saa myöskään enää varaosia.

Kulunvalvontajärjestelmä uusitaan kesän/syksyn aikana niin, että uutta järjestelmää on rakennettu vanhan järjestelmän rinnalle kesän aikana ja vaihto uuteen järjestelmään toteutetaan asteittain syksyn aikana. Vanha järjestelmä toimii rinnalla niin kauan kunnes kaikilla käyttäjillä uuden järjestelmän käyttö on mahdollista. Nykyiset avaimet, kulkulätkät yms. toimivat siihen asti kun vaihto tehdään uuteen järjestelmään. Samalla hyödynnetään uutta tilavarausjärjestelmää sekä esimerkiksi kuntosalin käytön verkkokauppaostaminen mahdollistuu jatkossa.

Verkkokauppaostamisen alkamisen aikataulu on toimittajan mukaan tällä hetkellä syys-lokakuun vaihde.

Uusi kulunvalvontajärjestelmä tarjoaa uusia mahdollisuuksia kiinteistön pääsynhallintaan, mm. puhelinavain on mahdollista ottaa käyttöön yhtenä kulkuvaihtoehtona.

Puhelinavaimen lisäksi rinnalle tarjotaan vaihtoehtoisia kulkutapoja ellei älypuhelinta ole, tai jos puhelinavainta ei haluta puhelimeen asentaa.

Käyttäjiä informoidaan muutoksen etenemisestä. Avaimet tms. pääsy kiinteistöön toimitetaan käyttäjille ennen kulunvalvonnan ja lukituksen muutoksien viimeistä vaihetta, jolloin vanha kulunvalvontajärjestelmä puretaan.

Pahoittelemme järjestelmän uudistamisesta johtuvaa haittaa.

Lue myös