Mt 140 (Lahdentie) keskisaarekkeen uusimistöiden aikaisia liikennejärjestelyjä puretaan viikolla 29

18.7.2024

Mt 140:n eli Lahdentien suljetut kaistat otetaan käyttöön viikon 29 aikana. (kuva: Welado Oy)

Mt 140:n eli Lahdentien keskisaarekkeen kiveystyöt ovat valmistuneet ja tällä viikolla on keskitytty työmaan siivoamiseen.

– Lahdentien suljetut kaistat Sälinkääntien ja Mäntymäentien välisellä osuudella otetaan käyttöön tällä viikolla ja alueen tilapäiset liikennejärjestelyt minimoidaan. Kiitämme kaikkia tienkäyttäjiä kärsivällisyydestä, sanoo kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen Mäntsälän kunnasta.

Keskisaarekkeen tieosuuden päällystystöitä sekä puiden istuttamista jatketaan loppukesän ja syksyn aikana.

Mt 140:n eli Lahdentien keskisaareke uudistaminen Mäntsälän keskustassa Sälinkääntien ja Mäntymäentien välisellä osuudella valmistuu syyskuun alkuun 2024 mennessä.

Kaakkumäenraitin sillan ympäristön siistimistöitä tehdään viikolla 30

Kaakkumäenraitin siltatyömaalla on tällä viikolla tehty tie- ja etuluiskan yhdistävien maatukirakenteiden eli sillan keilojen verhoustöitä sekä valettu sillan siirtymälaatat. Lisäksi on tehty sillan päätytäyttöjä.

Viikolla 30 eli maanantaina 22.7. alkavalla viikolla aloitetaan sillan ympäristön siistimistyöt sekä asfalttipohjien tekeminen.

Mäntsälän keskusta-alueella sijaitseva Mäntsälänjoen ylittävä Kaakkumäenraitin silta on ollut suljettuna liikenteeltä 22.4.2024 lähtien. Myös rantareitti sillalle on suljettu. Kaakkumäenraitin siltaurakan arvioidaan valmistuvan elokuussa 2024.

Vanhan Porvoontien siltojen ja kadun rakentaminen: ajoratasillan kannen valu tehdään viikon 30 loppupuolella

Mäntsälän keskustassa Vanhalla Porvoontiellä sijaitsevan kirkkosillan kannen raudoitustyöt ja kannen muotin teko ovat edenneet ongelmitta. Sillan kannen valu tehdään viikon 30 loppupuolella. Lisäksi Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen sillan pintarakenteiden purkutyöt ovat käynnissä.

Vanhan Porvoontien katuinfran uusimistöissä tällä viikolla keskeisin työvaihe on ollut kiveystöiden tekeminen Vanhan Porvoontien keskustan puoleisella osuudella.

Vanhan Porvoontien ajoratasilta ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen silta ovat suljettuja 4.3.2024 lähtien. Myös joen varressa oleva kulkuyhteys silloille on suljettu. Vanhan Porvoontien ajoratasillan ja Vanhan Porvoontien kevyen liikenteen siltojen ja kadun korjaus- ja saneeraustöiden arvioidaan valmistuvan marraskuun 2024 lopussa.

Lisätiedot: Mäntsälän kunta, Jarkko Hämäläinen, kuntatekniikan päällikkö, etunimi.sukunimi@mantsala.fi, puh. 040 314 6869

Vanhan Porvoontien siltojen sekä kadun korjaus- ja saneeraus sekä Kaakkumäenraitin sillan uusiminen:

GRK, Jouni Karvonen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 040 557 4123

Mt 140 (Lahdentie) keskisaarekkeen uusiminen:

GRK, Eero Pirskanen, työmaapäällikkö, etunimi.sukunimi@grk.fi, puh. 050 5275174

Seuraa hankkeiden etenemistä:

Mäntsälän kunnan www-sivuilta: https://www.mantsala.fi/ajankohtaista/
Facebook: https://www.facebook.com/Mantsalankunta/
Instagram: https://www.instagram.com/mantsalankunta/

Vanhan Porvoontien keskustan puoleisella osuudella on tällä viikolla tehty kiveystöitä. (kuva: Welado Oy)

Vanhan Porvoontien kirkkosillan kannen raudoitustyöt ja kannen muotin teko ovat edenneet ongelmitta. (kuva: Welado Oy)

Kaakkumäenraitin sillan siirtymälaattoja on valettu tällä viikolla. (kuva: Welado Oy)

Kaakkumäenraitin siltatyömaalla on tällä viikolla tehty tie- ja etuluiskan yhdistävien maatukirakenteiden eli sillan keilojen verhoustöitä. (kuva: Welado Oy)

Lue myös